Welkom op de website van Rianne & Christian. Dit is al een wat oudere bruiloftsite, Rianne en Christian zijn namelijk al 126 dagen getrouwd, maar kijk nog gerust rond op deze website. Ben je Rianne of Christian? Log dan in op jullie websitebeheer en bestel jullie bruiloftsite op CD als een blijvende herinnering of kies er voor om jullie website op te heffen. Bent u als bezoeker op zoek naar trouwinformatie? Kijk dan eens in de trouwgids op deze bruiloftsite. Wil je zelf een bruiloftsite? Via www.onzebruiloftsite.nl kan je jullie gratis aanmelden.

Rianne
18-01-2019
Christian
Home
Over Rianne
Over Christian
La nostra storia (Ons verhaal)
Quiz
Nieuws
Festiviteiten
Fotoboeken
Bruiloft VIPS
Contact
Gastenboek
Hotspots
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 7445
pagina's bekeken: 8979
www.onzebruiloftsite.nl
La nostra storia (Ons verhaal)Eind 2008, begin 2009 komt Chris online Rianne's "mymessenger" profiel tegen. Hij klikt daar op: "Dit profiel is echt."
Rianne deed eigenlijk zo goed als niks met "mymessenger" en wist tijdens het aanmaken van haar profiel al niet eens waarom ze dat deed, want echt van plan er actief op te zijn was ze niet cheeky
Ze kreeg echter wel een melding dat er iemand op haar profiel had gekeken. Ze was in een goede bui, dus klikte ze ook Chris zijn profiel maar even aan ... en toen bleek hoe goed haar bui was. Want op zijn profiel stond: "Ik gebruik mymessenger eigenlijk nooit, als je contact wilt; bezoek me maar op hyves ...hyvesadres..." En zowaar: Rianne keek op zijn hyves.

Nu was het zo dat Chris bovenaan zijn hyves een (fotorealistische) afbeelding had staan van een zweefvliegtuig. En Rianne had als (pre)puber meerdere jaartjes op en rond het vliegveld in Zeven doorgebracht. Dus Rianne's begroeting was dan ook: "Gave zweefkist, wat voor type is het." Dat maakte Chris nieuwsgierig, want in alle jaren dat hij "Aviation enthousiast" was had hij het nog nooit meegemaakt, dat een vrouw "kist" zei in plaats van vliegtuig, laat staan dat een vrouw naar het type vroeg. Chris had die zweefkist echter zelf ontworpen en getekend (en voor de kenners gerenderd) en dat vertelde hij Rianne dan ook. Dat triggerde Rianne's nieuwsgierigheid weer verder, en een lang gesprek op hyves was al gauw een feit. (vooral omdat beiden op de duur uitkeken naar berichtjes van de ander.)
En uiteraard werden MSN-messenger adressen al snel uitgewisseld, en een online vriendschap ontstond.

Zo kon het gebeuren dat terwijl Chris en Rianne een vrolijk gesprek hadden online Marsha (Rianne's toen 9 jarige dochter) Rianne er aan herinnerde dat ze samen "Zeg eens AAAA" zouden kijken. "Jammer" zei Chris, "Nou dan kom je toch een kop koffie doen en mee kijken." zei Rianne. Na wat heen en weer over of dat echt gemeend was, en na besloten te hebben dat hoewel erg spontaan geroepen het toch wel een leuk idee was .... stond Chris kort na aanvang van "Zeg eens AAAA" voor de deur. (Het gaat hier dus om de nieuwe versie van die serie die enkele afleveringen had in het voorjaar van 2009)

Hoewel het een erg gezellige avond was, werden we nog niet gelijk een stel.

Toen Rianne in mei 2009 steeds weer tegen rottigheid aanliep, besloot Chris dat zij het ook eens verdiende om er een dagje op uit te gaan. Dus bood hij aan haar mee te nemen naar het strand.wink
Op 06-06-2009 ging de reis dus naar Noordwijk, eenmaal op het strand aangekomen schopte Rianne snel haar kistjes uit, en rende de zee in tot halverwege haar kuiten. Na lange wandelingen, een lunch en heerlijk loungen in de duinen waren we eigenlijk allebei wel verliefd .... dat lieten we elkaar echter pas een dag later via MSN Messenger weten ... 

The rest as the say is history ....